تویوتا LQ بهعنوان خودرو مفهومی چهارنفره و ماشین برقی با شعاع حرکتی حدود ۳۰۰ کیلومتر معرفی شده است. تویوتا LQ از نوع جدیدی پوشش کاتالیزوری بهره میبرد که میتواند اُزُن را در فن رادیاتور به اکسیژن تجزیه کند. براساس تحلیلهای تویوتا، یک ساعت رانندگی تقریبا برابر با تصفیهی ۶۰ درصد اُزُن موجود در هزار لیتر هوا میباشد.
اگر با دیدن این خودرو مفهومی حس می کنید قبلا آن را دیده اید، تنها نیستید. درواقع، توضیح کاملا منطقی برای این موضوع وجود دارد؛ زیرا تویوتا LQ با طراحی آینده نگرانه، خودرو مفهومی کاملا جدیدی نیست. تویوتا اولین بار این خودرو را در ژانویه ۲۰۱۷ در نمایشگاه لاس وگاس به عنوان Concept-I رونمایی کرد و اکنون در نمایشگاه خودرو ۲۰۱۹ توکیو رونمایی کرده است.

کابین این مدل در مقایسه با مدل Concept-I باورپذیرتر است. و فرمان که به نظر می رسد در نسخه ی قبلی از کنترلر کنسول بازی الهام گرفته شده بود، اکنون با نمونه ای ساده جایگزین شده است.
خودرو مفهومی خودکار تویوتا ال کیو دارای هوش مصنوعی Yui است که میتواند به طور خودکار بسته به محیط رانندگی نوع خاص از موسیقی را در داخل کابین پخش کند و به صورت لحظه اطلاعاتی درباره موضوعات دلخواه راننده دراختیار وی قرار دهد. مسئولان تویوتا می گویند با توسعه Yui و ادغام آن در سایر محصولات از جمله تلفن های هوشمند این راه را ادامه خواهند داد.
به گزارش سایت فنی ، تویوتا LQ نسخه ای تکامل یافته از کانسپت آی است که در نمایشگاه سی ای اس 2017 لاس وگاس رونمایی شده بود. در حالی که هر دوی این خودروها دارای طرح و نیمرخی مشابه هستند ولی با این حال به نظر می رسد تویوتا LQ به تولید نزدیک تر میباشد. زیرا از لحاظ عقلانی کاربردی تر است.
از جمله مهم ترین دلایلی که تویوتا تصمیم گرفت در مدل مفهومی قدیمی طراحی مجدد کند، می توان به سیستم رانندگی خودران سطح ۴ به همراه قابلیتی به نام سیستم هوش مصنوعی Yui است. سیستم هوش مصنوعی Yui می تواند درباره راننده اطلاعات بیشتری کسب کند و تغییراتی در تنظیمات کابین براساس «وضعیت عاطفی و هوشیاری راننده» ایجاد کند.

سامانه پارک خودکار و چراغ های جلو با میکرو آینه دیجیتال در این خودرو می تواند تصاویر و پیام ها را روی جاده مقابل بازتاب کند تا خودرو بتواند با دیگر کاربران جاده ارتباط برقرار کند. صندلی راننده این خودرو اگر تشخیص دهد راننده خواب آلود است، تلاش می کند تا با سردکردن تهویه صندلی و بازکردن کیسه هوای پشت صندلی، راننده را مجبور به صاف نشستن کرده و هوشیار کند.
خودروساز ژاپنی به تکمیل این فناوری ادامه خواهد داد و هدف نهایی انها این است که در آینده، این نوع پوشش کاتالیزوری را در تولید خودروهای تجاری بهکار ببرد.
- شنبه ۲۲ آذر ۹۹ ۱۲:۱۱
- ۹ بازديد
- ۰ نظر